Sabtu, 25 April 2009

Mesyuarat AJK Wakil Penduduk

Jam sudah melebihi 12:00 tengah malam. Kalau dikira dengan menggunakan kalendar tahun masihi, tarikh sekarang ini sudah menjadi 25 April 2009.

Kira-kira sebelum tengah malam tadi iaitu selepas solat Isyak, saya telah bergerak pergi ke Restoran AL-SHIFAN'S, Impian Murni. Saya dan beberapa orang lagi menunggu rakan-rakan yang terdiri daripada ahli-ahli jawatankuasa sesi 2009/2010, Wakil Penduduk IXORA, Impian Murni untuk mengadakan mesyuarat ahli jawatankuasa kali pertama di restoran ini.

Mesyuarat dimulakan kira-kira jam 10:24 malam. Banyak perkara yang dibincangkan. Antaranya ialah berkenaan kutipan wang untuk kawalan keselamatan, pembinaan pagar keselamatan di belakang rumah, borang maklumat diri warga penduduk, gotong royong membersihkan tapak surau dan cara-cara untuk mengeratkan lagi hubungan baik antara jiran-jiran.

Sehinggalah berlanjutan ke jam 12:05 tengah malam, mesyuarat ditamatkan untuk kali ini. Mesyuarat yang seterusnya akan diberitahu kemudian. Harapan semoga perkara-perkara yang disepakati bersama dapat dilaksanakan. 'Jiran Sepakat Membawa Berkat'.

Klik Sepanduk Jeehan al-Maliziy Untuk ke Laman Utama

Kenangan di Negara Arab

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang
Klik pada gambar produk.

Segala Puji Bagi Allah, Tuhan Seluruh Alam

Pengikut Saya