Ahad, 24 Mac 2013

Hijrah Chocolate Sdn Bhd

Jom beli Coklat Minda, Dapatkan juga ChoCollagen, Cuba pula ChocMirifica, Stokis Kajang Encik Jeehan. (019-3478217).

Tahun 2011, saya mula memberi anak-anak makan Coklat Minda dan menjadi pengedar sebelum menjadi stokis di Kajang. Tahun 2012, saya dan isteri mula mengambil ChoCollagen sambil menjualnya. Tahun 2013, saya cuba menjual ChocMirifica dan sambil itu isteri sendiri pun menggunakannya.

Artikel berkenaan Coklat Minda saya telah muatkan di laman blog ini pada 16 Disember 2011, artikel berkenaan ChoCollagen pada 11 Februari 2012 dan artikel berkenaan ChocMirifica pada 17 Februari 2013. 

Coklat Minda ialah coklat yang istimewa dan ia bukan coklat biasa. Istimewanya sebab kita akan mendapat faedah kesihatan jika mengambilnya. Ramuan yang terdapat di dalam Coklat Minda ialah susu kuda, pegaga, kacang soya dan koko. Ia sesuai untuk semua peringkat umur. Khasiat Penyubur Minda ini mempunyai 60 biji dalam satu kotak.

ChoCollagen menggabungkan Coklat, Kolagen Marin, Vitamin C dan Vitamin E. Produk ini mempunyai 12 biji dalam satu kotak untuk 12 hari. Makan 1 biji ChoCollagen untuk 1 hari sama ada selepas sarapan pagi atau selepas makan malam. Minum banyak air sepanjang hari. Ia amat sesuai untuk lelaki dan wanita.

ChocMirifica ialah coklat yang berbentuk hati dan khusus untuk wanita. Sedap. Mudah. Berkesan. (Delicious. Simple. Effective). Produk ini mempunyai 12 biji dalam satu kotak untuk 12 hari. Makan 1 biji ChocMirifica untuk 1 hari sama ada selepas sarapan pagi atau selepas makan malam. Minum banyak air sepanjang hari.

Coklat Minda, ChoCollagen serta ChocMirifica dibuat, dikilangkan dan diedarkan oleh Hijrah Chocolate Sdn Bhd (1005191-P) yang dahulunya dikenali sebagai MacaMaca Sdn Bhd (900361-D). Ia terletak di Shah Alam, Selangor (coklatminda.com). 

Para pelanggan yang berada di sekitar daerah Hulu Langat, Selangor boleh ke Stokis Kajang. Dapatkan Coklat Minda, ChoCollagen dan ChocMirifica daripada saya sekarang sementara stok masih ada. Hubungi Encik Jeehan di talian 019-3478217.

Klik Sepanduk Jeehan al-Maliziy Untuk ke Laman Utama

Kenangan di Negara Arab

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang
Klik pada gambar produk.

Segala Puji Bagi Allah, Tuhan Seluruh Alam

Pengikut Saya