Rabu, 24 Julai 2013

Pembinaan Surau Bermula Ramadhan 1434

Kajang, 24/07/2013 – Kerja-kerja pembinaan Surau Raudhatul Firdaus di atas tapak surau sedia ada (Lot 15972) Impian Murni baru sahaja bermula pada bulan Ramadhan ini. Tarikh hari ini ialah 15 Ramadhan 1434 Hijrah. Impian Murni terdiri daripada beberapa fasa kawasan perumahan. Ia merupakan kawasan terbesar setakat ini di Saujana Impian.

Ahli-ahli jawatankuasa pembinaan Surau Raudhatul Firdaus Impian Murni mengucapkan ribuan terima kasih kepada masyarakat di sekitar Saujana Impian, individu-individu, syarikat-syarikat dan mereka yang lain-lain sama ada terlibat secara langsung atau pun tidak langsung bekerjasama dalam menjayakan kerja-kerja pembinaan surau ini.

Terima kasih juga diucapkan kepada Jabatan Agama Islam Selangor (pemilik), Cahaya Jaya Teguh Construction (kontraktor), Qistina Consultant (perunding) dan M.Ali Architecth (arkitek) kerana telah memulakan kerja-kerja pembinaan tersebut. Walaupun rancangan untuk mendirikan surau ini telah tertangguh sejak beberapa tahun lalu tetapi kini ia telah bermula. al-Hamdulillah.

Qistina Consultant,
(Consulting Engineers), alamatnya ialah:
54A, Jalan Renang 13/26, Seksyen 13,
40150 Shah Alam, Selangor.

M.Ali Architecth, alamatnya ialah:
Worldwide Business Centre 2,
No 2, Persiaran Akautik, Seksyen 13,
40100 Shah Alam, Selangor.

Sempena bulan Ramadhan yang berkat ini, pihak surau turut mengucapkan ribuan terima kasih kepada penyumbang-penyumbang yang telah menderma. Mereka yang ingin terus menyumbang ke tabung surau ini, anda boleh masukkan wang sumbangan anda ke akaun Bank Islam Malaysia Berhad. Nombor akaunnya ialah 1209 2010 0326 81.

Klik Sepanduk Jeehan al-Maliziy Untuk ke Laman Utama

Kenangan di Negara Arab

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang
Klik pada gambar produk.

Segala Puji Bagi Allah, Tuhan Seluruh Alam

Pengikut Saya