Jumaat, 16 Disember 2011

Coklat Minda

Jom beli produk Coklat Minda daripada saya. Anda boleh hubungi saya dengan menelefon nombor 019-3478217. Saya merupakan pengedar Coklat Minda di kawasan Kajang. Miliki segera produk ini sementara stok masih ada.

Bantu anak anda. Dapatkan segera Coklat Minda jenama Hijrah. Sangat berkhasiat untuk semua peringkat umur. Terutama untuk kanak-kanak, pelajar sekolah dan universiti. Boleh terus dimakan tanpa perlu bancuhan air. Coklat Minda dengan rupa dan rasa sedap coklat sebenar. Senang dibawa, senang disimpan dan nyata berkesan.

Tahun 2011 merupakan tahun ketiga Coklat Minda berada di pasaran dengan banyak testomoni daripada pengguna.

Khasiat Penyubur Minda ini mempunyai 60 biji dalam satu kotak dan berat kandungannya ialah 50 gram.

Kebaikan serta khasiat Coklat Minda ialah boleh meningkatkan dan menguatkan daya ingatan. Mengembalikan semangat dan tenaga. Mengatasi tekanan. Menambah daya kreativiti. Mengekang perasaan mudah putus asa. Mempertingkatkan fokus dan tumpuan. Mengatasi perasaan rendah diri.

Coklat Minda ialah coklat yang istimewa dan ia bukan coklat biasa. Istimewanya sebab kita akan mendapat faedah kesihatan jika mengambilnya. Ramuan yang terdapat di dalam Coklat Minda ialah susu kuda, pegaga, kacang soya dan koko. Ia sesuai untuk semua peringkat umur.

Klik Sepanduk Jeehan al-Maliziy Untuk ke Laman Utama

Kenangan di Negara Arab

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang
Klik pada gambar produk.

Segala Puji Bagi Allah, Tuhan Seluruh Alam

Pengikut Saya