Ahad, 17 Februari 2013

ChocMirifica

Jom cuba produk ChocMirifica jenama Hijrah. Ia adalah gabungan Coklat dan Pueraria Mirifica. Anda boleh hubungi saya dengan menelefon nombor 019-3478217 (Stokis Kajang). Miliki segera produk ini sementara stok masih ada.

Pueraria Mirifica ialah sejenis tumbuhan herba berubi yang banyak terdapat di utara Thailand. Penyelidikan menunjukkan “phyto-estrogen” dalam Pueraria Mirifica adalah lebih banyak dan lebih berkesan.

ChocMirifica yang menggabungkan Coklat dan Pueraria Mirifica adalah dipercayai boleh membantu menjaga ciri-ciri kewanitaan. Memulihkan dan mengekalkan kesegaran tubuh. Anti-sindrom menopos. Menegangkan payudara. Melegakan ketidaktentuan menopos. Membuat kulit kelihatan muda. Mengandungi khasiat anti-penuaan. Melancarkan peredaran darah. Menguatkan ingatan. Memperbaiki kulit wajah. Mengurangkan kedutan dan bintik. Mengurangkan masalah katarak. Menyuburkan kulit, terutama di bahagian payudara. Melambatkan rambut beruban. Menggalakkan pertumbuhan, menguatkan dan menghitamkan rambut. Menambah tenaga dan kecergasan pergerakan anggota badan.

Produk ini mempunyai 12 biji dalam satu kotak untuk 12 hari. Makan 1 biji ChocMirifica untuk 1 hari sama ada selepas sarapan pagi atau selepas makan malam. Minum banyak air sepanjang hari.

ChocMirifica ialah coklat yang berbentuk hati dan khusus untuk wanita. Sedap. Mudah. Berkesan. (Delicious. Simple. Effective). Sesiapa yang belum mencuba, jom makan ChocMirifica mulai tahun 2013 ini.

Klik Sepanduk Jeehan al-Maliziy Untuk ke Laman Utama

Kenangan di Negara Arab

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang
Klik pada gambar produk.

Segala Puji Bagi Allah, Tuhan Seluruh Alam

Pengikut Saya