Selasa, 30 Jun 2020

Aplikasi Google Meet

Kita sekarang sedang berada di pertengahan tahun 2020. Jom guna aplikasi Google Meet di komputer atau telefon pintar. Paling penting, mesti ada talian internet yang stabil.

Google Meet adalah perkhidmatan komunikasi video yang dikembangkan oleh Google. Ini adalah salah satu daripada dua aplikasi yang menjadi pengganti Google Hangouts dan yang lain ialah Google Chat. Google merancang untuk mulai menghentikan Google Hangouts pada Oktober 2019.

Pastikan pasukan anda sentiasa berhubung dengan persidangan video kelas perniagaan yang dibina berdasarkan infrastruktur global Google yang kukuh dan selamat. Ia boleh juga digunakan oleh guru-guru untuk menjalankan aktiviti pengajaran dan pembelajaran bersama murid-murid atau pelajar-pelajar. Tidak terhad kepada itu kerana mesyuarat dalam talian juga boleh dilakukan atau perjumpaan bersama keluarga pada bila-bila masa.

Manfaatkan infrastruktur keselamatan demi reka bentuk yang sama, perlindungan bawaan dan rangkaian global yang digunakan oleh Google untuk melindungi maklumat anda dan melindungi privasi anda. Mesyuarat video Meet dienkripsi dalam perjalanan dan pelbagai langkah pencegahan penyalahgunaan lalai menjadikan mesyuarat anda selamat.

Meet menghilangkan sakit kepala daripada menyertai panggilan video di tempat kerja. Cukup sediakan mesyuarat dan kongsi pautan.

Meet terintegrasi sepenuhnya dengan G Suite, jadi anda boleh menyertai mesyuarat secara langsung dari acara kalendar atau jemputan e-mel. Semua butiran acara penting ada di sana semasa anda memerlukannya, sama ada anda bergabung dari komputer, telefon atau bilik persidangan.

G Suite ialah jenama alat pengkomputeran awan, produktiviti dan kolaborasi, perisian dan produk yang dibangunkan oleh Google, pertama kali dilancarkan pada 28 Ogos 2006 sebagai "Google Apps for Your Domain".

Klik Sepanduk Jeehan al-Maliziy Untuk ke Laman Utama

Kenangan di Negara Arab

WELCOME

WELCOME
http://jeehan75.blogspot.com

Segala Puji Bagi Allah, Tuhan Seluruh Alam

Madaris

Naib 2007 SMKBBSL.
Dhabit 2009 SKSS.
Rais 2010 SKSI2 (SMKSAAS).
Naib 2012 SJK(C)B.
Rais 2013 SKTR (SMKSAAS).
Rais 2015 SKBT (SMKBTK).
Rais 2016 SKJE (SMKDABB).
Rais 2017 SKLA (SMKTK).
Rais 2018 SKBTHO2 (SMKTT).