Ahad, 1 September 2013

MamaMilky

Jom cuba produk MamaMilky jenama Hijrah. Ia adalah gabungan Coklat, Pegaga, Lobak Putih, Kurma, Madu, Vitamin C dan Vitamin E. Anda boleh hubungi saya dengan menelefon nombor 019-3478217 (Stokis Kajang). Miliki segera produk ini sementara stok masih ada.

MamaMilky (Ibu Bersusu) diformulasikan daripada gabungan makanan sunnah. Ianya dapat membantu badan dalam pengambilan zat yang seimbang agar dapat menghasilkan kandungan susu ibu yang lebih baik.

Kadar penghasilan susu ibu tidaklah bergantung kepada besar atau kecil saiz badan seseorang ibu. Ianya berkait rapat dengan amalan pemakanan ibu-ibu untuk mencapai keseimbangan zat yang diperlukan.

MamaMilky membantu melancarkan pengeluaran air susu, membanyakkan jumlah air susu, menjadikan air susu lebih pekat, anak yang menyusu lebih sihat dan ibu yang menyusukannya lebih bertenaga.

Produk ini mempunyai 12 biji dalam satu kotak untuk 12 hari. Makan 1 biji MamaMilky untuk 1 hari. Minum banyak air sepanjang hari.

MamaMilky ialah coklat yang dihasilkan dalam bentuk siap sedia untuk dimakan dan khusus untuk ibu yang menyusukan anak. Sedap. Mudah. Berkesan. (Delicious. Simple. Effective). Sesiapa yang belum mencuba, jom makan MamaMilky mulai tahun 2013 ini.

Klik Sepanduk Jeehan al-Maliziy Untuk ke Laman Utama

Kenangan di Negara Arab

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang
Klik pada gambar produk.

Segala Puji Bagi Allah, Tuhan Seluruh Alam

Pengikut Saya