Ahad, 20 Oktober 2013

Hamba-Mu

(Oh.. Oh..). (Oh.. Oh..). Ke arah satu perjalanan. Dalam sebuah kehidupan. Demi untuk mengecapi. Hasrat murni di dalam hati. Usaha dengan doa’. Masanya akan tiba. Dengan restu Ilahi. Kelak pasti akan ditemui.

Suluhkan cahaya di hati terang (Allah). Tunjukkan jalan seandainya hilang (Allah). Tegakkan perjalanan yang bakal ditempuh. Tegakkan semangat bila runtuh. Setibanya di sisi-Mu ku berserah. Terimalahku. Hamba-Mu Allah (Oh.. Oh..). Hamba-Mu Allah (Oh.. Oh..).

Sekiranya takdir menguji. Cekalkanlah hasrat di hati. Semoga kesusahan bisa. Mengajar erti terus azam. Usaha dengan doa’. Masanya akan tiba. Dengan restu Ilahi. Kelak pasti akan ditemui.

Suluhkan cahaya di hati terang (Allah). Tunjukkan jalan seandainya hilang (Allah). Tegakkan perjalanan yang bakal ditempuh. Tegakkan semangat bila runtuh. Setibanya di sisi-Mu ku berserah. Terimalahku. Hamba-Mu Allah.

Allah Ya Allah. Dengan restu Ilahi. Kelak pasti akan ditemui.

Suluhkan cahaya di hati terang (Allah). Tunjukkan jalan seandainya hilang (Allah). Tegakkan perjalanan yang bakal ditempuh. Tegakkan semangat bila runtuh. Setibanya di sisi-Mu ku berserah. Terimalahku. Hamba-Mu Allah (Oh.. Oh..). Hamba-Mu Allah (Oh.. Oh..). Hamba-Mu Allah.

Klik Sepanduk Jeehan al-Maliziy Untuk ke Laman Utama

Kenangan di Negara Arab

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang
Klik pada gambar produk.

Segala Puji Bagi Allah, Tuhan Seluruh Alam

Pengikut Saya