Rabu, 1 Januari 2014

1 World Hand Phone

Jom tambah pendapatan anda. Hantar mesej pendek (SMS) menggunakan telefon bimbit anda untuk pendaftaran dengan menaip App#Nama Anda#nombor kad pengenalan tanpa sempang#Negeri dan SMS maklumat ini ke nombor 012-6780470 (Server). Hubungi saya di nombor 019-3478217 (Jeehan). Sila bayar RM55.00 kepada penaja anda supaya penaja anda dapat mengaktifkan akaun Affiliate anda.

Setelah akaun Affiliate anda diaktifkan oleh pihak 1 World Hand Phone (1whp), anda akan mendapat Member/ User ID serta Password untuk Login ke 1whp.net, 1whp.cc dan 1whp.biz/Nama Anda (tiga jenis laman web). Beritahu segera rakan anda untuk mendapat keuntungan yang besar berdasarkan usaha masing-masing.

1whp selari dengan perkembangan dunia siber membolehkan lebih ramai orang melakukan transaksi jual beli melalui internet. 1whp menjual produk perisian komputer. Ejen jualan atau Affiliate melakukan penjualan tiga produk 1whp iaitu Perisian SMS Pukal (produk utama 1whp.net), laman web pengiklanan produk kita sendiri (1whp.cc) dan laman web untuk kita mengiklankan syarikat 1whp bagi membina rangkaian seterusnya (1whp.biz/Nama Anda).

Mengapa anda tidak menggunakan konsep bina rangkaian? 1whp mempunyai sistem bina rangkaian termudah. Manfaatkan kuasa bina rangkaian dan anda tidak kerja berseorangan. Cipta kejayaan melalui jualan perisian dan bina rangkaian.

Perniagaan ini dinamakan 1whp (1 World Hand Phone) kerana urusan bisnes menggunakan telefon bimbit (hand phone). Orang yang mempunyai telefon bimbit telah boleh berbisnes. Modalnya sangat murah hanya serendah RM55.00 sahaja dan kita layak untuk memulakan perniagaan.

Syarikat 1whp diuruskan oleh Faith Computer System (PG0001433-X) yang beralamat di 1-4-03, Jalan P Ramlee, 10460 Pulau Pinang.

Jika anda berfikir ia berunsur penipuan, syarikat tidak akan memberi latar belakang perniagaannya. Ia telah bermula sejak tahun 1994 dan 1whp.net bermula sejak tahun 2009. Perisian SMS Pukal ialah produk utama syarikat ini. Tiada istilah duduk diam-diam dapat duit tetapi kita hendaklah membantu dan menaja orang lain untuk menyertai program ini. Jangan abaikan tawaran ini. Sertai kami sekarang. Segalanya terpulang kepada anda.

Klik Sepanduk Jeehan al-Maliziy Untuk ke Laman Utama

Kenangan di Negara Arab

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang
Klik pada gambar produk.

Segala Puji Bagi Allah, Tuhan Seluruh Alam

Pengikut Saya