Ahad, 25 Januari 2015

Shah Alam, Kajang dan Bangi

Shah Alam, 25/01/2015 - Saya, isteri dan tiga orang anak kami masih berada dalam kenderaan di lebuh raya tengah malam ini. Saya memandu Proton Exora di Lebuhraya Persekutuan selepas kami menghadiri Konsert Dakmie Cinta Rasul s.a.w. 1436 Hijrah di Laman Seni, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor pada malam semalam (Sabtu, 24 Januari 2015).

Kajang, 25/01/2015 - Saya, isteri dan tiga orang anak kami telah sampai ke rumah kira-kira jam 12:45 tengah malam. Anak-anak tidur dalam kenderaan dan kemudian kami tidur di bilik masing-masing. Bangun pagi untuk program seterusnya.

Bangi, 25/01/2015 - Saya, isteri dan tiga orang anak kami telah sampai ke Bandar Baru Bangi sebelum jam 8:00 pagi. Kami singgah bersarapan di sebuah restoran. Selepas itu, kami menghantar anak sulung dan anak kedua ke Taman Tasik Cempaka untuk menghadiri program bersama Kelab Anak-anak Hebat/ Nadi al-Azim atau NAZIM. Apabila program berkenaan tamat, kami sekeluarga pergi pula ke Pesta Makanan yang juga diadakan di Taman Tasik Cempaka, Bandar Baru Bangi.
Kelab Anak-anak Hebat/ Nadi al-Azim (NAZIM)

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win

Klik Sepanduk Jeehan al-Maliziy Untuk ke Laman Utama

Kenangan di Negara Arab

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang
Klik pada gambar produk.

Segala Puji Bagi Allah, Tuhan Seluruh Alam

Pengikut Saya