Khamis, 17 April 2014

Selamat Menggunakan Perbankan Internet

Sekiranya anda mempunyai komputer dengan akses internet, pelayar internet dan telah mendaftar untuk kemudahan perbankan internet dengan institusi perbankan, anda boleh menjalankan perbankan internet dari mana-mana sahaja di seluruh dunia.

Ia boleh menjimatkan tenaga. Anda boleh membuat transaksi pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja dengan mudah, termasuk di rumah.

Selain menggunakan komputer biasa, anda juga boleh menggunakan telefon pintar dan peranti mudah alih untuk perbankan internet.

Ikuti langkah-langkah keselamatan yang sewajarnya untuk memastikan anda menikmati kemudahan perkhidmatan perbankan internet yang selamat. 1-Pastikan anda menggunakan laman sesawang perbankan yang selamat. 2-Pastikan maklumat log masuk anda tidak didedahkan. 3-Pastikan TAC (Transaction Authorisation Code) atau kod pengesahan transaksi yang anda terima adalah betul. 4-Pastikan anda log keluar dengan sempurna. 5-Pastikan anda sentiasa menggunakan perisian antivirus yang berlesen dan terkini. 6-Pastikan anda selalu menyemak akaun anda.

Klik Sepanduk Jeehan al-Maliziy Untuk ke Laman Utama

Kenangan di Negara Arab

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang

Dapatkan Set Beras dan Rempah Nasi Arab Sekarang
Klik pada gambar produk.

Segala Puji Bagi Allah, Tuhan Seluruh Alam

Pengikut Saya